دوره های کالج و دانشگاه

 

دوره های تحصیل در کانادا

دوره کالج در کانادا
دوره های کالج در کانادا دوره هایی هستند که بیشتر بر روی مهارت های کاربردی و مربوط به بازار کار در کانادا تمرکز دارند و بدین جهت این دوره ها در سراسر کانادا طرفداران زیادی دارند. شرایط ورود به دوره های کالج در کانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر هستند ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که دریافت ویزای دانشجویی از طریق اخذ پذیرش از یکی از کالج های کانادایی احتمال ریسک نپذیرفتن ویزا برای افراد دارای مدرک عالیه و/یا بالای میانگین سن دانشجویان لیسانس را دارد. باید به این نکته نیر توجه داشت که انتخاب نوع دوره و نوع کالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در کانادا بسیار حائز اهیمت می باشد.
مجموعه رامون شما را در خصوص انتخاب نوع دوره و نوع کالج کاملا راهنمایی و در خصوص اخذ ویزای تحصیلی از طریق آن بصورت کاملا تخصصی عمل می کند.

دوره لیسانس در کاناداUndergraduate Degree  یا  - Bachelor’s Degree
دوره لیسانس در کانادا در تمامی استان ها به جز استان کبک پس از سال ۱۲ دبیرستان آغاز می شود. دوره لیسانس در کانادا معمولا 3 الی ۴ سال طول می کشد. در استان کبک نیز پس از سال ۱۱ دبیرستان، شخص می تواند مستقیم وارد دوره کالج شود یا ابتدا در دوره پیش دانشگاهی دو ساله شرکت کرده و سپس وارد دوره لیسانس ۳ ساله شود.
برای اخذ پذیرش در مفطع لیسانس در کانادا شما ملزم به داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا اتمام کلاس 12 هستید. داشتن مدرک زبان برای اخذ پذیرش الزامی نیست و در صورت نداشتن مدرک زبان، شما ملزم به گذراندن دوره های زبان در دانشگاه خواهید بود.

دوره فوق لیسانس در کانادا - Master’s Degree
دوره فوق لیسانس در کانادا معمولا ۱ الی ۲ سال بوده و به صورت تز بیسد (Thesis Based) یا کورس بیسد (Course Based) ارائه می شود. دوره های کورس بیسد دوره هایی هستند که فقط شامل گذراندن واحدهای درسی بصورت کورس هستند و در پایان دوره نیازی به ارایه تز یا پایان نامه نیست. معمولا این دوره ها همراه با پروژه هایی همراه هستند و بدین جهت این دوره ها بیشتر برای ورود به بازار کار طراحی شده اند و برای ادامه تحصیل دردکترا و مقاطع بالاتر مناسب نیستند. دوره های کوریس بیسد معمولا 1 الی 2 سال به طول می انجامند. دوره های تز بیسد دوره هایی هستند که دانشجو باید با کمک استاد راهنمای خود بر روی موضوعی تحقیق کرده و تز یا پایان نامه خود را برای اخذ مدرک فوق لیسانس خود ارائه بدهد. دوره های مستر تز بیسد در بسیاری از موارد توسط دانشگاه یا استاد راهنما فاند یا بورسیه تحصیلی می شوند. دوره های تز بیسد معمولا 2 الی 3 سال به طول می انجامد.
برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کانادا بطور کلی شما ملزم به داشتن مدرک لیسانس با معدل بالای ۱۴ (متغیر در دانشگاه های مختلف) و مدرک زبان (مثال: آیلتس حداقل ۶ یا ۶.۵) هستید و برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس - تز بیسد در اکثر رشته ها شما نیازمند داشتن رزومه خوب به جهت پیدا کردن استادی برای در نظر گرفتن شما بعنوان دانشجوی خویش قبل از اخذ پذیرش در آن دانشگاه هستید.

دوره دکتری در کانادا - Doctoral Degree
دوره دکتری در کانادا ۳ الی ۵ سال طول میکشد. در این دوره دانشجو باید ضمن گذراندن کورس های این دوره، یک پروژه را با نظارت استاد راهنمای خود دنبال کند و بدین جهت دوره های دکترا مستلزم پیدا کردن استاد راهنما قبل از اقدام برای اخذ پذیرش از آن دانشگاه هستند. بیشتر پروژه های این دوره توسط شرکت های بزرگ داخل و خارج کانادا اسپانسر می شوند و به همین دلیل بیشتر پروفسورها در دوره دکتری به دانشجویان فاند یا بورسیه تحصیلی بعنوان حق الزحمه اعطا میکنند. این فاند ها معمولا شهریه دانشجو را بطور کامل پوشش داده و گاها مبلغی اضافه بر آن نیز به دانشجو داده میشود تا هزینه های زندگی او نیز در دوران دانشجویی پوشش داده شود.
برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری در کانادا بطور کلی شما ملزم به داشتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس با معدل بالای ۱۴و مدرک زبان (مثال: آیلتس ۶ یا ۶.۵) هستید ولی اصلی ترین نکته برای ورود به این دوره توانایی در متقاعد کردن استاد راهنما با داشتن رزومه علمی خوب هستید. پذیرش دوره دکتری در کانادا نیازمند رزومه علمی خوب (چون مقالات معتبر) و سطح زبان انگلیسی خوب می باشد.

دوره دیپلما در کانادا - Graduate Diploma 
این دوره ها برای متقاضیانی است که دارای مدرک لیسانس هستند ولی تمایلی به انجام پایان نامه یا کارآموزی در دوره فوق لیسانس ندارند. این دوره معمولا متشکل از ۳۰ واحد درسی است که در پایان، این امکان را به متقاضی می دهد که مدرک Graduate Diploma را دریافت کند. متقاضیانی که قصد دریافت فوق لیسانس را پس از این دوره دارند معمولا می توانند با گذراندن ۱۵ واحد دیگر مدرک فوق لیسانس خود را دریافت کنند.
برای اخذ پذیرش دیپلما در دوره دیپلما در کانادا شما ملزم به داشتن مدرک لیسانس هستید. داشتن مدرک زبان برای اخذ پذیرش الزامی نمی باشد.

دوره کو آپ در کانادا - Co-op Program
دوره های کو آپ در کانادا، به برخی از دوره های لیسانس یا فوق لیسانس در کانادا گفته می شوند که دانشجو در حین تحصیل مستلزم گذراندن کارآموری در شرکت ها می باشد و معمولا برای آن به دانشجو حقوق پرداخت می شود.

نکته: دوره های مختلف دیگری نیز در کانادا ارائه می شوند ولی بدلیل اینکه اخذ ویزای تحصیلی برای ورود به این دوره ها برای متقاضیان بین المللی چون ایرانی سخت و یا غیر ممکن هست، در این قسمت آورده نشده اند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتربا ما در تماس باشید

فرم ارزیابی رایگان

 

درباره ما

شرکت رامون با اسم تجاری Do Ramoon Ltd شرکتی کانادایی است که طبق قوانین فدرال کانادا به ثبت رسیده است. این شرکت در راستای ارائه خدمات بین المللی از جمله اخذ پذیرش از انواع مدارس، کالج ها، دانشگاه های معتبر سراسر دنیا مخصوصا کانادا، مشاوره برای مهاجرت به کانادا، اروپا، ترکیه، اخذ ویزاهای موقت (توریستی، تحصیلی و غیره) و بورسیه های تحصیلی فعالیت دارد. 

ادمین تلگرام رامون         RamoonSupport@

 

                     

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.